NL FR EN

Installatie

De softwaremodules Wings Boekhouding, Wings Logistiek en Wings CRM kunnen worden gebruikt op abonnementsbasis  waarbij u via internet toegang heeft (Wings Online). U dient enkel de benodigde clients te installeren. Deze kan u downloaden via deze link:

installatie Wings Online Clients

Indien u de software heeft aangekocht en gebruik maakt van een Windows Operating System, dan vindt u hier de link om uw programma's te downloaden zodat u deze op de eigen computer(s) kan installeren:

installatie Wings lokaal

slide2015 3

Wings Software | Bosweg 6 | 2200 Heist-op-den-berg | t 015 24 57 00 | f 015 24 53 70 I info@wings.be

Contact