NL FR EN

Weetjes

Onze programma's zijn door de jaren heen verder geëvolueerd. Niet enkel op basis van de wettelijke vereisten en de gangbare mogelijkheden voor moderne software, maar ook op basis van de wensen van duizenden Wings gebruikers.

Onder de rubriek FAQ hebben we enkele antwoorden verzameld op enkele courante vragen aan de helpdeskmedewerkers.

Onder TIPS & TRICKS staan enkele raadgevingen om Wings nog optimaler te gebruiken.

slide2015 1

Wings Software | Bosweg 6 | 2220 Heist-op-den-berg | t 015 24 57 00 | f 015 24 53 70 I info@wings.be

Contact