NL FR EN

Weetjes

Onze programma's zijn door de jaren heen verder geëvolueerd. Niet enkel op basis van de wettelijke vereisten en de gangbare mogelijkheden voor moderne software, maar ook op basis van de wensen van duizenden Wings gebruikers.

Onder de rubriek FAQ hebben we enkele antwoorden verzameld op enkele courante vragen aan de helpdeskmedewerkers.

Onder TIPS & TRICKS staan enkele raadgevingen om Wings nog optimaler te gebruiken.

slide2015 1

Wings Software | Probastraat 7 - Blok A | 2235 Westmeerbeek | t 016 85 55 90 | f 016 85 55 97 I info@wings.be

Contact